K2 item: Christian Steen Laursen

Persondataretten er i rivende udvikling og får stigende betydning for erhvervslivet. Persondataforordningen stiller helt nye og skærpede krav til virksomheders behandling af data, og samtidig er datasikkerhed et afgørende konkurrenceparameter for virksomheder. Vi sikrer, at vores klienter er konkurrencedygtige og i compliance med de nye krav.

Vi rådgiver om alle områder inden for den danske og europæiske persondataret, herunder om behandling af kundedata, overførsel af data til andre lande og håndtering af sikkerhedsbrister. Vi bistår endvidere HR-afdelinger vedrørende persondataretlige problemstillinger i forbindelse med ansættelsesaftaler, medarbejderdata, jobansøgere og udveksling af HR-oplysninger i koncerner.

Vi bistår herudover bl.a. med udarbejdelse af data flow analyse, whistleblower-ordning, persondatapolitik, cookiepolitik og databehandleraftaler.

Alle sager behandles af en medarbejder, der er Certified Information Privacy Professional (CIPP/E) under The International Association of Privacy Professionals (IAPP).