Advokat (H) Lotte Lundin, der er certificeret insolvensadvokat og medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel i konkurssager, er tiltrådt hos GALST Advokater.

Vi er superglade og stolte over, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Lotte til vores virksomhed. Lotte har betydelig erfaring med insolvensbehandling og har behandlet et stort antal konkursboer, tvangsopløsninger, likvidationer og gældssaneringer, som er et nyt forretningsområde for os, og som Lotte får ansvaret for,” udtaler Hans Christian Galst, bestyrelsesformand i GALST.

Ansættelsen af en kollega med Lottes kompetencer har været et stort og mangeårigt ønske for os, der nu går i opfyldelse. Og timingen kunne forretningsmæssigt næppe være bedre.” tilføjer han.

Lotte Lundin er bl.a. tilknyttet som medhjælper ved skifteretten i Roskilde, hvor hun også har kontor, der videreføres af GALST.

 

”Jeg er utrolig glad for at været blevet en del af GALST Advokater, som er en moderne advokatvirksomhed med gode værdier såsom sammenhold, høj faglighed og ordentlighed.  

 

Med mine mange års erfaring indenfor insolvensretten ser jeg meget frem til at sætte mit præg på den nye afdeling, og jeg ser frem til at kunne bidrage med den insolvensretlige rådgivning. 

 

Jeg har allerede fået et virkelig godt indtryk af virksomheden, og jeg glæder mig meget til at lære mine nye kolleger endnu bedre at kende,”  udtaler Lotte Lundin.

Foto: Lotte Lundin / Hans Christian Galst

For yderligere information, kontakt Hans Christian Galst 33 63 74 00

www.galst.dk