PROFIL

GALST er en mellemstor, moderne og internationalt orienteret advokatvirksomhed.

Vi yder skræddersyede løsninger med udgangspunkt i vores kunders forretning og virkelighed. Vi lægger vægt på den gode kundeoplevelse samt på at være nærværende, personlige og tilgængelige. Blandt vores kunder tæller alt fra den mindre enkeltmandsvirksomhed til den store børsnoterede virksomhed, offentlige myndigheder, kommuner, brancheforeninger, pensionskasser og ikke mindst boligforeinger af alle slags. Vores størelse gør, at vi kan bistå med både mindre og større sager, og kan stille med den relevante specialist eller det team af medarbejdere, der skal til for at løse opgaven.

Siden 2015 har vi været fast optaget på Legal 500s liste over de bedste advokatfirmaer i Danmark. Det er inden for specialerne immaterialret, tvistløsning, fast ejendom og M&A. Vi beskæftiger os med en række specialer, som du alle kan læse mere om her på hjemmesiden.

Med vores medlemskab af det internationale advokat- og revisornetværk, Alliott Global Alliance, har vores klienter adgang til rådgivning i 96 lande fordelt på 219 firmaer og med en samlet stab af 7.283 ansatte (pr. juni 2023). Alliott Global Alliance blev i 2023 kåret af LEGAL500 som "Top Ranked" blandt alle globale netværk.

Vi har tiltrådt Danske Advokaters advokatKODEKS, hvorved vi forpligter os til at arbejde for følgende fem værdier: Åbenhed, social ansvarlighed, håndtering af etiske dilemmaer, fokus på kunder og medarbejdere samt mangfoldighed og diversitet.