GALST er blevet kåret som Succesvirksomhed 2021!

En stor tak for hæderen til Spar Nord og BDO Danmark, der hvert år uddeler en pris, der ”hylder de 1.000 virksomheder, som bedst formår kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater.

"Erhvervsprisen, som Spar Nord og BDO har indstiftet i 2019, hylder en helt særlig elite af mindre og mellemstore virksomheder (10-999 ansatte) i dansk erhvervsliv. Succesvirksomheder, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.”

Succesvirksomhederne bliver udvalgt på baggrund af objektive kriterier, nemlig tre centrale nøgletal målt over de seneste 5 år: (i) resultat før skat, (ii) egenkapital og (iii) soliditet.

På trods af coronapandemien har vi hos GALST skabt vækst og udvidet vores forretning i et temmelig uforudsigeligt marked. Det sidste års tid har bl.a. budt på både nye samarbejder, opkøb af virksomheder samt ansættelse af flere nye medarbejdere. Vi er meget stolte af at være iblandt dette års succesvirksomheder.

 

I dag havde vi besøg af Spar Nord for at få overrakt prisen og bl.a. drøfte vores forventninger til fremtiden og hvordan vi bliver en endnu bedre og fremtidssikret virksomhed.  Det var motiverende og gav os inspiration til at fortsætte med at tænke innovativt i vores forretning.

Tak for besøget Erhvervsdirektør Jesper Slot Jensen og Kundechef (erhverv) Morten Krogsgaard-Hjorth.

 

Læs mere på www.succesvirksomhed.dk

 

 Billede af pris