K2 item: Hans Christian Galst, Christian Steen Laursen, Kristian Strandberg Ivanov Dreyer

GALST Advokataktieselskab overtager den 3. juni 2021 den af ARGUS Advokatanpartsselskab hidtil drevne advokatinkassovirksomhed. GALST har i forvejen en stærk inkassoafdeling, der drives under navnet SVEGA Advokatinkasso

Medarbejderne i ARGUS, Helene Mortensen med mere end 30 års anciennitet, og Jens Ranum med mere end 10 års anciennitet, fortsætter deres ansættelse hos GALST og vil således også fremadrettet betjene ARGUS’ kunder, nu blot i regi af GALST og under brandet SVEGA Advokatinkasso. 

 

"Hos GALST har vi en klar målsætning om at vækste vores forretning. Inkasso er en volumenforretning, og overtagelsen af ARGUS er et godt strategisk match for os, der uden tvivl vil bidrage positivt til vores virksomhed," udtaler Hans Christian Galst, partner og advokat hos GALST. 

 

SVEGA Advokatinkasso assisterer blandt andet ejendomssektoren, myndigheder, organisationer, banker, forsyningsselskaber, handelsvirksomheder og andre såvel store som små virksomheder med specialiseret gældsinddrivelse. 

 

"Med overtagelsen følger nye spændende muligheder og samarbejder, der komplimenterer SVEGA Advokatinkassos eksisterende forretning. Og så er vi glade for at kunne byde to erfarne medarbejdere velkommen i et lidt overophedet arbejdsmarked," udtaler Christian Steen Laursen, partner og advokat hos GALST. 

 

GALST har drevet advokatvirksomhed, herunder SVEGA Advokatinkasso i mere end 23 år. GALST er en full service advokatvirksomhed, der beskæftiger 12 advokater og i alt 32 medarbejdere. 

GALST har siden 2015 været fast optaget på det uafhængige advokatrankingbureau, Legal 500s liste over de bedste advokatfirmaer i Danmark inden for specialerne retssagsbehandling og tvisteløsning, erhvervs- og selskabsret (M&A), fast ejendom og immaterialret. 

GALST er mangeårigt medlem af det internationale advokat- og revisornetværk Alliott Global Alliance, der giver vores klienter adgang til rådgivning og inddrivelse i over 80 lande.