Lotte Lundin

Lotte Lundin

Advokat (H)

Telefon 27 21 84 45

E-mail llu@galst.dk

Om Lotte Lundin

Lotte er specialiseret inden for insolvens og rekonstruktion, og har mange års erfaring med håndtering af insolvensretlige problemstillinger.

Gennem sit arbejde har Lotte opbygget et dybdegående kendskab til alle former for insolvensbehandling, herunder tvangs­opløsninger, rekonstruktioner, akkorder, frivillige ordninger samt konkursbehandling med eller uden virksomhedsoverdragelser. Lotte har som henholdsvis likvidator og kurator behandlet et stort antal tvangsopløsninger og likvidationer samt konkursboer. Lotte er samtidig specialiseret i gældssaneringssager.  

Derudover har Lotte betydelig erfaring med førelse af retssager for byretten, landsretten og Højesteret, herunder retssager for og imod konkursboer, eksempelvis sager om omstødelse, ledelsesansvar, pante- og kautionsretlige forhold, fordringsprøvelse samt konkurskarantæne mv. Endvidere fører Lotte også retssager inden for en række andre retsområder, herunder erhvervsretlige forhold.   

Lotte har undervist i insolvensret og inkasso og er Certificeret Insolvensadvokat og tilknyttet Gældsstyrelsens Advokatpanel.